Kunsttijd  

VANAF 16 JAAR

aanvullend atelier

“Inspirerende kunstlezingen 
inspireren de atelierwerking.“

Kunsttijd is het aanvullende atelier op alle ateliers vanaf 16 jaar en zorgt voor inspiratie-, belevings- en leermomenten en geeft hierbij een extra boost aan het reguliere atelier. Kunstijd is ruim te omvatten. Enerzijds is er de docent ‘Kunsttijd’. Zij doceert een reeks kunstlezingen aangevuld met een reeks artistieke lezingen door gastdocenten/kunstenaars en enkele atelier- of expobezoeken. De docent richt haar aanbod in volgens een vast jaarprogramma dat bij de start van het nieuwe academiejaar wordt bekend gemaakt. Anderzijds worden er een aantal kunstuitstappen door de docenten georganiseerd op basis van interessante expositie(s). Deze uitstappen worden via de atelierdocent doorheen het academiejaar bekend gemaakt.

 

Kunsttijd moet doorheen een vijf-jarige opleiding minstens 8 maal aan bod komen, wat neerkomt op een gemiddelde van 1 tot 2 kunsttijdactiviteiten per academiejaar. De organisatie en de invulling is vrij te kiezen door de student.

Alle lezingen zijn gratis en binnen het vaste Kunsttijd aanbod wordt er voor een atelier- of expobezoek een kleine reservatiekost van 3 euro aangerekend. De kostprijs voor uitstappen georganiseerd door een docent is afhankelijk van de bus/treinrit en de toegang tot de expo(s).

LESMOMENTEN

 

LOCATIE AHA!    

Kunstlezingen volgens Kunsttijd kalender

•    maandag    19.00 - 20.30    Kunsttijd lezing volgens Kunsttijd kalender

•    zaterdag     13.30 - 15.00    Kunsttijd lezing volgens Kunsttijd kalender 

Uitstappen/atelierbezoeken/workshops volgens Kunsttijd kalender

Uitstappen door atelierdocenten:  data worden bekend gemaakt doorheen het academiejaar.

Locatie AHA!-secretariaat

 

Tientjesstraat 4

8530 Harelbeke

056 73 34 05

aha@harelbeke.be

  • Facebook Social Icon

© 2016 Academie Harelbeke Anders!