KUNSTTIJD

OP DE AHA! OF OP LOCATIE 

AANVULLEND ATELIER

BIJ DE ATELIERS VANAF 16 JAAR EN/OF VOLWASSENEN

kunsttijd3.jpg
kunsttijd4.jpg
kunsttijd.jpg

Kunsttijd is het aanvullend atelier op alle ateliers vanaf 16 jaar en zorgt voor inspiratie-, beleving- en leermomenten en geeft hierbij een extra boost aan het reguliere atelier. 


Kunsttijd is ruim te omvatten. Enerzijds is er de docent ‘Kunsttijd’. Zij doceert een reeks kunstlezingen aangevuld met artistieke lezingen door gastdocenten/kunstenaars. Ook atelier- of expobezoeken komen aan bod. De docent richt haar aanbod in volgens een vast jaarprogramma dat bij de start van het nieuwe academiejaar bekend wordt gemaakt. 


Anderzijds worden er een aantal kunstuitstappen door de docenten georganiseerd op basis van interessante expositie(s). Deze uitstappen worden via de atelierdocent doorheen het academiejaar bekend gemaakt.


Kunsttijd moet doorheen een vijf-jarige opleiding minstens 8 maal aan bod komen, wat neerkomt op een gemiddelde van 1 tot 2 kunsttijdactiviteiten per academiejaar. De organisatie en de invulling is vrij te kiezen door de student.


Alle lezingen zijn gratis en binnen het vaste Kunsttijd aanbod wordt er voor een atelier- of expobezoek een kleine reservatiekost van 3 euro aangerekend. 


De kostprijs voor uitstappen georganiseerd door een docent is afhankelijk van de bus/treinrit en de toegang tot de expo(s).

OP DE AHA! OF OP LOCATIE 

KUNSTTIJD

AANVULLEND ATELIER

BIJ DE ATELIERS VANAF 16 JAAR EN/OF VOLWASSENEN

Bekijk de pagina Kunsttijd en ontdek het aanbod.

Aanvullend atelier.

KUNSTTIJD PAGINA