Academie zoekt Adam en/of Eva voor modelsessies  

 

De mens is een fascinerend onderwerp om vast te leggen, dat wordt door grote kunstenaars al eeuwen bewezen. Modelles is meer dan het tekenen van de mens. Het is ook de les waarin verschillende materialen worden gebruikt en geëxperimenteerd wordt met materiaal, vorm, kleur, compositie en sfeer. Allemaal belangrijke elementen om een prachtig kunstwerk te creëren. De modellessen zijn er voor iedereen van ieder niveau. Door de verschillende mogelijkheden binnen de opdracht kan iedereen zijn eigen creatieve ei kwijt.

Tijdens de lessen wordt er gewerkt naar naakt model. Voor deze lessen modeltekenen is de academie op zoek naar een Adam of/en een Eva om te poseren.

De modellessen gaan door op dinsdagnamiddag, woensdag- en donderdag- namiddag en avond en op zaterdagvoormiddag. De Adam en/of Eva worden volgens een vrijwilligerscontract vergoed. In afspraak met de docent van het atelier worden de modellessen vastgelegd.

Wens je meer info over model worden op de academie dan kan je ons bereiken tijdens de openingstijden van het secretariaat op 056/733 405 of via aha@harelbeke.be.

 

 

Locatie AHA!-secretariaat

 

Tientjesstraat 4

8530 Harelbeke

056 73 34 05

aha@harelbeke.be

  • Facebook Social Icon

© 2016 Academie Harelbeke Anders!