top of page
Nude Couple

Adam en Eva
de academie zoekt...

 

De mens is een fascinerend onderwerp om vast te leggen, dat wordt door grote kunstenaars al eeuwen bewezen. Model les is meer dan het tekenen van de mens. Het is ook de les waarin verschillende materialen worden gebruikt en geëxperimenteerd wordt met materiaal, vorm, kleur, compositie en sfeer. Allemaal belangrijke elementen om een prachtig kunstwerk te creëren. De modellessen zijn er voor iedereen van ieder niveau. Door de verschillende mogelijkheden binnen de opdracht kan iedereen zijn eigen creatieve ei kwijt.

Tijdens de lessen wordt er gewerkt naar naakt maar ook naar gekleed model. Voor deze lessen modeltekenen is de academie op zoek naar een Adam of/en een Eva om te poseren of een geklede versie van Adam of/en Eva.

De modellessen gaan door van dinsdag tot en met donderdag (namiddag of avond) en op zaterdagvoormiddag. De Adam en/of Eva worden volgens een vrijwilligerscontract vergoed. In afspraak met de docent van het atelier worden de modellessen vastgelegd.

Wens je meer info over model worden op de academie dan kan je ons bereiken tijdens de openingstijden van het secretariaat op 056/733 405 of via aha@harelbeke.be.

bottom of page