Animatiefilm of Animatiefilm Plus 

VANAF 8 TOT EN MET 12 JAAR

 

In het atelier Animatie worden de studenten bewust gemaakt wat film is om op hun eigen manier de weg te vinden in deze wereld. In animatie komen de dingen tot leven door beeld per beeld op te nemen en daarna af te spelen, dit in tegenstelling tot live filmen. Via dit basisprincipe kan alles tot leven gebracht worden. Van je potlood, tot je schoen tot zelfs je eigen gecreëerd monstertje uit klei. Alles kan en je kan er leuke filmtrucjes op toepassen! 

Vanuit de fantasiewereld van de student en gedragen door een thema wordt er een verhaallijn uitgezet, een decor en figuranten gemaakt om elk hun rol te spelen in het verhaal. Na montage wordt er geluid aan de animatie toegevoegd om het filmpje compleet te maken. In het volledig uitgeruste atelier is alles mogelijk. De student wordt daarbij ondersteund door de leerkracht/kunstenaar in het uitwerken van zijn/haar project. 

In het atelier Animatie[+] worden er extra's aan het lesgebeuren toegevoegd zoals: greenscreen, you-tube, special effects, sounds, ... om de film nog een extraatje te geven.

Kies één lesmoment uit onderstaand aanbod.

LESMOMENTEN ANIMATIEFILM

 

LOCATIE AHA!    
•  woensdag    13.20 - 15.00
•  vrijdag           15.30 - 17.10
•  zaterdag       15.20 - 17.00

LESMOMENTEN ANIMATIEFILM[+]

 

LOCATIE AHA!    
•  donderdag    17.00 - 18.40
•  zaterdag       13.20 - 15.00

  

Locatie AHA!-secretariaat

 

Tientjesstraat 4

8530 Harelbeke

056 73 34 05

aha@harelbeke.be

  • Facebook Social Icon

© 2016 Academie Harelbeke Anders!