ORGANISATIE LESSEN TIENERS

ALGEMEEN

De leerkracht is op de academie aanwezig volgens zijn/haar normale uurrooster. Tijdens zijn/haar aanwezigheid worden er lesmomenten georganiseerd volgens een vooropgesteld draaiboek. Let hierbij goed op de datum en het uur dat je op de academie wordt verwacht.

 

De draaiboeken werden opgemaakt tot aan de paasvakantie en zijn hieronder terug te vinden. Indien verlenging aan de orde is worden deze aangevuld. Iedere student houdt zich aan het vooropgestelde tijdslot. Ben je te laat dan is een ander of later moment niet mogelijk. 

AFSTANDSLEREN

De leerkracht voorziet voor zijn/haar leerlingen een thuisopdracht wanneer de student niet naar de academie mag komen en begeleid via een afgesproken digitaal kanaal het thuisproces.

 

Heb je problemen bij deze digitale manier van werken laat het dan zeker weten aan het AHA!-secretariaat op 056/733 405 (tijdens de openingstijden van het secretariaat) dan zoekt de leerkracht samen met de directeur naar een alternatieve oplossing. 

DRAAIBOEKEN TIENERS

Ga hieronder op zoek naar je atelier en kijk na wanneer je verwacht wordt op de academie. Klik op de omslag dat bij je atelier hoort.

Opgelet! De contactmomenten kunnen verschillen van week tot week. Check dus iedere week voor alle zekerheid of je al dan niet verwacht wordt en om hoe laat, dit om misverstanden tegen te gaan.

KUNSTKOT
kunstkot.jpg
Kunstkot op woensdag
Kunstkot op vrijdag
Kunstkot op zaterdag
met Iris
Kunstkot op zaterdag
met Francis & Melissa
ANIMATIEFILM
animatiefilm MIDDEL.jpg
Animatiefilm op woensdag
Animatiefilm op vrijdag
Animatiefilm op zaterdag