EXPOLOCATIES GEZOCHT!

Hoe graag we het ook zouden willen, het zit er ook dit academiejaar niet in dat we onze academie mogen omtoveren tot een schitterende expolocatie op het einde van het academiejaar.

De koppen werden daarom bijeen gebracht en er werd gezocht naar een alternatieve oplossing. Uit dit brainstormmoment vloeide een samen-werkingsproject dat een waardige vervanger is voor onze jaarlijkse eindejaarsexpo.

Samen met de bibliotheek van Harelbeke en de lokale middenstand gaan we van 25 juni tot en met 30 augustus een grote Kunst - Vlieg - Zoektocht route organiseren in groot Harelbeke waar al onze studentjes van het 1ste leerjaar tot en met de volwassenen aan het grote publiek hun kunstwerken kunnen tonen.

Intussen werden er 5 voorstelroutes opgemaakt, waarvan 4 wandel-routes (Harelbeke/Stasegem/Bavikhove/Hulste) en 1 fiets/skeelerroute, deze laatste route wordt exclusief gereserveerd voor onze tieners die er hun eigen ding mee mogen doen, en waar niet het zoeken naar Kunst centraal staat maar het maken van artistieke en grappige foto's en filmpjes.

We zijn dus op zoek naar studenten, familie en kennissen die voor de periode van 25 juni tot en met 30 augustus, hun voortuin, raam, balkon,... enz. willen ter beschikking stellen om 1 of meerdere werken in te exposeren. Heb je een locatie ter beschikking die niet langs de route loopt maar er toch niet zo ver vanaf ligt? Geen probleem, laat dit dan evengoed weten en dan passen we de route aan.

Inschrijven kan nog tot eind mei via aha@harelbeke.be of deel je locatie met je leerkracht.

Samen maken we er een artistiek spectaculair einde schooljaar van.

_edited

Bavikhove

                           WANDEL ROUTES                                  FIETS/SKEELER ROUTE

Harelbeke

Hulste

Stasegem

Fiets/Skeeler