INSCHRIJVEN OP DE AHA!

via deze link  - vanaf 14 juni '20

INFO INSCHRIJVINGEN

> Lees eerst  aandachtig onderstaande info over de inschrijvingen.

> De inschrijvingen starten voor nieuwe studenten op zondag 14 juni 2020 (doorklikken op bovenstaande rode knop) en lopen tot en met zaterdag 30 september 2020. Na 30 september is het niet meer mogelijk om in te schrijven.

> Om in te schrijven heb je je rijksregisternummer nodig en moet je een account aanmaken. Heb je reeds een account dan kan je meteen inloggen om in te schrijven.

> De inschrijving is pas geldig na betaling via Bancontact (online). Indien er binnen de 24 uur niet wordt betaald word je plaats binnen het atelier terug vrijgegeven voor andere geïnteresseerde studenten.

> OPGELET!

                      > Het aantal plaatsen zijn beperkt. Wees er dus snel bij om je plaatsje te reserveren.

                      > Voor de ateliers Persoonlijk Artistiek Traject en Specialisatie kan je niet online inschrijven en dien je je aan te melden via het                              AHA!-secretariaat - voor het atelier Persoonlijk Artistiek Traject is dit uitzonderlijk voor 19 september (zie selectieprocedure 

                          Persoonlijk Artistiek Traject en Specialisatie).

> Bij problemen contacteer dan het secretariaat op 056 733 405 of via aha@harelbeke.be en dan helpen zij je vanop afstand verder.

> Na inschrijving ontvang je begin oktober een schetsboek + bibliotheek- en studentenpas.

> Na inschrijving dien je zelf nog in te staan voor de aanschaf van een materialenkoffer. De verschillende lijsten kan je downloaden via > Hoofdmenu > Info & Contact > Materialenkoffer.

BEREID JE VOOR OP JE INSCHRIJVING

>> Een account aanmaken:

Maak een gezinsaccount aan door op de knop online inschrijvingen te drukken en je rijksregisternummer en persoonlijke gegevens in te geven. Daarbij is het belangrijk om het correcte rijksregister aan je naam te koppelen!

Na invullen ontvang je een bevestigingsmail die je moet activeren, pas dan staat je account actief.

Let op! Het kan zijn dat de bevestigingsmail in je spam terecht komt. Haal deze mail eerst uit je spam en bevestig daarna je account.

> De inschrijving:
Voor alles studenten die reeds ingeschreven waren in het voorgaande academiejaar  wordt er automatisch een traject uitgestippeld door de software. Je zal merken dat de ateliers een logisch vervolg krijgen, maar je bent vrij om een ander moment te kiezen.

> Betaling:
Er kan uitsluitend online betaald worden via bancontact. De inschrijving is slechts geldig zodra de betaling werd uitgevoerd. Je hebt daarvoor 24 uur de tijd, na 24 uur wordt je naam automatisch geschrapt en komt er terug een plaats vrij in het atelier. Studenten die recht hebben op korting (met uitzondering van de MiA's dienen het normale tarief te betalen - bij het voorleggen van een gelding attest recht op korting wordt de korting vanaf 1 september tot en met 30 september 2020 terugbetaald op het secretariaat.


> Welke kortingen worden verrekend? (zie ook de pagina 'Reden verminderd tarief' via Info en contact)
 De gezinskorting wordt onmiddellijk verrekend.

Kortingen met attest worden pas vanaf 1 september 2019 terug betaald na het voorleggen van een geldig attest op het secretariaat. Het normale tarief dient eerst betaald te worden om de inschrijving te laten gelden.

> Inschrijven voor een 2de optie op 1 rijksregisternummer?
De inschrijvingssoftware laat een 2de inschrijving op 1 rijksregisternummer niet toe. Schrijf je in voor 1 optie en vraag de 2de optie aan via het AHA!-secretariaat. 

Opgelet! Een 2de optie is enkel mogelijk indien de klascapaciteit op 30 september nog niet bereikt werd - studenten die slechts voor 1 optie kiezen krijgen hier voorrang. Je kan je dus aanmelden voor een 2de optie maar je weet pas voor 29 september 2020 of je kan aansluiten in het atelier van 2de optie. 

Indien er plaats is in een 2de optie bedraagt het inschrijvingsgeld: 4 euro.

> Ik wens mijn inschrijving nog te wijzigen, nadat ik heb bevestigd.
Vraag aan het secretariaat om je inschrijving te resetten of handmatig aan te passen.

> Er staat geen voorstel klaar.
Vraag aan het secretariaat om je keuze in te voegen.

  Inschrijven voor het nieuwe academiejaar 2020-2021   

Locatie AHA!-secretariaat

 

Tientjesstraat 4

8530 Harelbeke

056 73 34 05

aha@harelbeke.be

  • Facebook Social Icon

© 2016 Academie Harelbeke Anders!