top of page
strik.png
strik.png
strik.png
strik.png

DE INSCHRIJVINGEN VOOR HET SCHOOLJAAR 2022-2023 ZIJN AFGELOPEN  vanaf 4 mei '23 kan je inschrijven voor het nieuwe academiejaar.

INFO INSCHRIJVINGEN

> Lees eerst  aandachtig onderstaande info over de inschrijvingen.

> De inschrijvingen starten vanaf 4 mei '22 (om 13.30) en lopen tot en met 30 september 2022. Na 30 september is het niet meer mogelijk om in te schrijven.

> Om in te schrijven heb je je rijksregisternummer nodig en moet je een account aanmaken. Heb je reeds een account dan kan je meteen inloggen om in te schrijven.

> De inschrijving is pas geldig na betaling via Bancontact (online). Indien er binnen de 24 uur niet wordt betaald word je plaats binnen het atelier terug vrijgegeven voor andere geïnteresseerde studenten.

> OPGELET! Het aantal plaatsen zijn beperkt. Wees er dus snel bij om je plaats te reserveren.

 

> Voor de ateliers Persoonlijk Artistiek TrajectSpecialisatie, Levend Model en het Zen atelier kan je niet online inschrijven en dien je je aan te melden via het AHA!-secretariaat (zie ook de selectieprocedures terug te vinden onder de knop 'Info' > 'Selectieprocedures').

> Bij problemen contacteer het secretariaat op 056 733405 of via aha@harelbeke.be ze helpen je vanop afstand verder.

> Na inschrijving ontvang je begin oktober een schetsboek, bibliotheek- en studentenpas.

> Na inschrijving dien je zelf nog in te staan voor de aanschaf van een materialenkoffer. De verschillende lijsten kan je downloaden via de knop 'Info' > 'Materialenkoffer'.

IMG-20211209-WA0017.jpg
BEREID JE VOOR OP JE INSCHRIJVING
IMG-20211209-WA0017.jpg

EEN ACCOUNT AANMAKEN

Maak een gezinsaccount aan door op de knop online inschrijvingen te drukken en je rijksregisternummer en persoonlijke gegevens in te geven. Daarbij is het belangrijk om het correcte rijksregister aan je naam te koppelen!

Na invullen ontvang je een bevestigingsmail dat je moet activeren, pas dan staat je account actief.

Let op! Het kan zijn dat de bevestigingsmail in je spam terecht komt. Haal deze mail eerst uit je spam en bevestig daarna je account.

DE INSCHRIJVING
Voor alles studenten die reeds ingeschreven waren in het voorgaande academie-jaar wordt er automatisch een traject uitgestippeld door de software. Je zal merken dat de ateliers een logisch vervolg krijgen, maar je bent vrij om een ander moment te kiezen.

BETALING
Er kan uitsluitend online betaald worden via bancontact. De inschrijving is slechts geldig zodra de betaling werd uitgevoerd. Je hebt daarvoor 24 uur de tijd, na 24 uur wordt je naam automatisch geschrapt en komt er terug een plaats vrij in het atelier. Studenten die recht hebben op een korting (met uitzondering van de MiA's) dienen het normale tarief te betalen - pas bij het voorleggen van een gelding attest recht op korting wordt de korting vanaf 1 september tot en met 30 september 2022 terugbetaald op het secretariaat. Je dient zelf in te staan om dit attest tijdig binnen te brengen, je krijgt hiervan geen verwittiging.


WELKE KORTINGEN WORDEN VERREKEND 

De gezinskorting wordt onmiddellijk verrekend.

Kortingen met attest worden pas vanaf 1 september 2022 terug betaald na het voorleggen van een geldig attest op het secretariaat. Het normale tarief dient eerst betaald te worden om de inschrijving te laten gelden.

Alle info met betrekking tot recht op korting/vermindering inschrijvingsgelden kan je terug vinden door te klikken op onderstaande link:

Meer weten over de Uitpas Zuidwest en het MiA-tarief? Klik dan onderstaande link aan:

REDEN VERMINDERD TARIEF
UITPAS & MIA TARIEF
uitpaszuidwest-kaart-hr.jpg
INSCHRIJVEN VOOR EEN 2DE OPTIE

De inschrijvingssoftware laat een 2de inschrijving op 1 rijksregisternummer niet toe. Schrijf je in voor 1 optie en vraag de 2de optie aan via het AHA!-secretariaat.

 

OPGELET!

Een 2de optie is enkel mogelijk indien de klascapaciteit op 30 september '22 nog niet werd bereikt - studenten die slechts voor 1 optie kiezen krijgen altijd voorrang. Je kan je dus aanmelden voor een 2de optie maar je weet pas vanaf 29 september 2022 of je kan aansluiten in het atelier van 2de optie. 

Indien er plaats is in een 2de optie bedraagt het inschrijvingsgeld: 4 euro.

IMG-20211209-WA0017.jpg
EXTRA INFO

IK WENS MIJN INSCHRIJVING NOG TE WIJZIGINGEN NADAT IK HEB BEVESTIGD
Vraag aan het secretariaat om je inschrijving te resetten of handmatig aan te passen.

ER STAAT GEEN VOORSTEL KLAAR
Vraag aan het secretariaat om je keuze in te voegen.

.

HET LUKT ME NIET OM ME IN TE SCHRIJVEN
Je kan ook langsgaan op het AHA! secretariaat tijdens de openingstijden en daar fysiek je inschrijving in orde laten brengen.

strik.png
strik.png
strik.png
bottom of page