top of page

De inschrijvingen voor het academiejaar 23-24 zijn afgelopen. 
Vanaf mei '24 kan er voor het nieuwe jaar ingeschreven worden.
De excate datum volgt nog....


 

tuin.jpg

Alle info over inschrijven
academiejaar 2023-2024


 

2 inschrijvingsperiodes

Periode 1

Vanaf 2 mei om 13.30 tot en met 16 mei 2023 voor de huidige student die zijn/haar huidige artistieke traject op dezelfde lesmoment(en) wil verder zetten.

Periode 2

Vanaf 17 mei om 13.30 voor nieuwe studenten of huidige studenten die hun artistieke traject willen veranderen en kiezen voor een ander atelier of hetzelfde atelier maar op andere lesmoment(en) dan de huidige.

Een account aanmaken

Om in te schrijven heb je je rijksregisternummer nodig en moet je een account aanmaken. Heb je reeds een account dan kan je meteen inloggen om in te schrijven.

Het is belangrijk om het correcte rijksregister aan je naam te koppelen.

 

Na invullen ontvang je een bevestigingsmail dat je moet activeren, pas dan staat je account actief.

Let op! Het kan zijn dat de bevestigingsmail in je spam terecht komt. Haal deze mail eerst uit je spam en bevestig daarna je account.

Betaling en korting

Er kan enkel betaald worden via bancontact - cash in niet mogelijk. De online betaling dient binnen de 24 uur in orde gebracht te worden. Indien niet dan wordt de inschrijving automatisch verwijderd en wordt de plaats in het atelier terug vrijgegeven.

Studenten die recht hebben op een korting (met uitzondering van de MiA's) dienen het normale tarief te betalen - pas bij het voorleggen van een gelding attest recht op korting wordt de korting vanaf 1 september tot en met 30 september 2023 terugbetaald op het secretariaat. Je dient zelf in te staan om dit attest tijdig binnen te brengen, je krijgt hiervan geen verwittiging.

De gezinskorting wordt onmiddellijk verrekend.

Alle info met betrekking tot recht op korting/vermindering inschrijvingsgelden - klik op 

Alle info met betrekking tot recht op korting via de MiA en Uitpas - klik op 

Ateliers waarvoor je niet online kan inschrijven

Voor de ateliers Persoonlijk Artistiek Traject, Specialisatie, Zen atelier en Zen atelier Plus kan je 'niet' online inschrijven en dien je je aan te melden via het AHA!-secretariaat (zie selectieprocedures onder de knop 'Info' > 'Selectieprocedures').

Problemen? Laat het AHA!-secretariaat je helpen

Eénmaal ingeschreven kan je je inschrijving niet meer zelf aanpassen, dit kan enkel door het AHA!-secretariaat.

De software maakt automatisch een vervolg voor je aan? Staat er geen vervolg neem dan contact op met het AHA!-secretariaat.

Bij problemen contacteer het secretariaat op 056 733 405 of via aha@harelbeke.be ze helpen je vanop afstand verder.

Extra's

Na inschrijving ontvang je begin oktober een schetsboek, bibliotheek- en studentenpas.

Materialenkoffer

Na inschrijving voorzie je zelf in een materialenkoffer - klik op

Inschrijven voor een 2de atelier

De inschrijvingssoftware laat een 2de inschrijving op 1 rijksregisternummer niet toe. Schrijf je in voor 1 optie en vraag de 2de optie aan via het AHA!-secretariaat.

Opgelet! Een 2de optie is enkel mogelijk indien de klascapaciteit op 30 september '23 nog niet werd bereikt - studenten die slechts voor 1 optie kiezen krijgen altijd voorrang. Je kan je dus aanmelden voor een 2de optie maar je weet pas vanaf 30 september 2023 of je kan aansluiten in het atelier van 2de optie. Studenten die ingeschreven zijn op een andere erkende academie voor beeldende kunsten dienen dit steeds bij inschrijving te melden. Het volgen van een opleiding op de AHA! wordt gezien als 2de optie.

Indien er plaats is in een 2de optie bedraagt het inschrijvingsgeld: 4 euro.

bottom of page