VANAF 16 JAAR

TOEGANG TOT DIT ATELIER NA SELECTIE

leertraject van 5 jaar

“De zoektocht naar 
een eigen beeldtaal staat centraal.“

Het persoonlijk artistiek traject - of PAT - is het atelier van de student die zich als kunstenaar volledig wil ontplooien. Vanuit een eigen artistiek onderzoek gaat de student een traject aan en krijgt daarbij inhoudelijke en technische ondersteuning van het team AHA!-docenten (docenten van de ateliers vanaf 16 jaar).

 

Studenten binnen dit atelier ontwikkelen een kunstenaars-attitude waarin de mentor meereist in hun traject.  Het atelier daagt de student uit zich te verdiepen, een engagement aan te gaan en werkt aan een kwaliteitsvol portfolio. 

Een belangrijke factor binnen het atelier vormt het spreken over en het presenteren van zowel het proces als het product.

Toelating tot het atelier gebeurt via een selectieprocedure, je dient je hiervoor aan te melden voor zaterdag 19 september op het AHA!-secretariaat. Selectie verloopt op basis van een intake gesprek en portfolio. Het aantal plaatsen binnen dit atelier zijn beperkt.

De mentor contactmomenten zijn op afspraak (in overleg met de mentor). Afhankelijk van je gekozen traject zal je ondergebracht worden in één van de vele ateliers vanaf 16 jaar volgens de atelieruren vermeld op de website.

LESMOMENTEN

 

LOCATIE AHA!    

•  mentoruren: op afspraak
•  atelieruren: volgens de ateliermomenten

INKIJK-ATELIERS@HOME

  Persoonlijk Artistiek Traject  

Locatie AHA!-secretariaat

 

Tientjesstraat 4

8530 Harelbeke

056 73 34 05

aha@harelbeke.be

  • Facebook Social Icon

© 2016 Academie Harelbeke Anders!