VANAF 16 JAAR - VIA SELECTIEPROCEDURE

 

Het artistiek persoonlijk traject is het atelier voor de student die zich als kunstenaar volledig wil ontplooien. Vanuit een eigen artistiek onderzoek gaat de student een traject aan en krijgt daarbij inhoudelijke en technische ondersteuning van het team AHA!-docenten (docenten = ateliers vanaf 16 jaar).

 

Studenten binnen dit atelier ontwikkelen een kunstenaarsattitude waarin de mentor meereist in hun traject. Het atelier daagt de student uit zich te verdiepen, een engagement aan te gaan en werkt aan een kwaliteitsvol portfolio.

 

Een belangrijke factor binnen het atelier vormt het spreken over en het presenteren van zowel het proces als het product.

Toelating tot het atelier gebeurt via een selectieprocedure, je dient je hiervoor aan te melden voor dinsdag 27 augustus op het AHA!-secretariaat.   Selectie verloopt op basis van een intake gesprek en portfolio. Het aantal plaatsen binnen dit atelier zijn beperkt.

De volledige uitleg betreffende de selectieprocedure is terug te vinden onder de knop > Info en contact > Selectie A.P.T. of Specialisatie.

Hieronder zijn de mentor contactmomenten terug te vinden. Afhankelijk van je gekozen traject zal je ondergebracht worden in één van de vele ateliers vanaf 16 jaar volgens de atelieruren vermeld op deze website.

LESMOMENTEN

 

LOCATIE AHA!    

•  woensdag     16.20 - 18.00
•  donderdag    16.20 - 18.00
 + aanvullend atelier Kunsttijd

  Artistiek Persoonlijk Traject  

Locatie AHA!-secretariaat

 

Tientjesstraat 4

8530 Harelbeke

056 73 34 05

aha@harelbeke.be

  • Facebook Social Icon

© 2016 Academie Harelbeke Anders!