De toegang tot het atelier Artistiek Persoonlijk Traject of Specialisatie verloopt via een selectieprocedure op basis van portfolio en intake gesprek.

KANDIDATEREN VOOR 27 AUGUSTUS!

Indien je je kandidaat wenst te stellen voor één van deze twee ateliers dan moet je je aanmelden via het AHA!-secretariaat voor dinsdag 27 augustus 2019. Na deze datum in het niet meer mogelijk om je aan te melden, om de reden dat de selectie moet volbracht zijn voor de start van het nieuwe academiejaar.

 

Het AHA!-team docenten ateliers vanaf 16 jaar en de directeur vormen samen de jury. De eerste selectie is voorzien op dinsdagnamiddag 27 augustus. De student dient hier niet op aanwezig te zijn. 

PORTFOLIO

Ben je geïnteresseerd, leg je portfolio al maar klaar en meld je aan via het secretariaat. Ben je in het bezit van een digitaal portfolio dan mag je dit doormailen.

Ben je niet in het bezit van een digitaal portfolio? Breng dan op dinsdag 27 augustus tussen 8.30 en 12.00 je portfolio binnen op het AHA!-secretariaat zodoende de jury in de namiddag beschikt over het nodige selectiemateriaal. In geval van twijfel of onduidelijkheden betreffende inhoud en/of visie zal je telefonisch gecontacteerd worden of gevraagd worden om op gesprek te komen.

SPECIALISATIE

Meld je je aan voor het atelier Specialisatie dan moet je tevens een bewijs kunnen voorleggen dat je reeds afstudeerde in de discipline waarvoor je je wenst te specialiseren (= attest of beroepskwalificatie).

Wanneer je wordt toegelaten voor het atelier Specialisatie dan is dit voor het volledige 2 jarige traject van de opleiding. Een screening het academiejaar erop is niet nodig maar het is wel verplicht om je aan te melden voor 27 augustus anders wordt je plaats in het atelier vrijgegeven voor een andere kandidaat leerling.

PERSOONLIJK ARTISTIEK TRAJECT

Wanneer je wordt toegelaten tot het atelier Persoonlijk Artistiek Traject wordt de maand september voorzien voor oriëntatie en uitdieping van je 'traject'. Als blijkt dat er moet geheroriënteerd worden kan het zijn dat je eerst een academiejaar in een ander atelier wordt ondergebracht ter ondersteuning van de uitwerking van je traject.

Tijdens de maand september zal de mentor van het atelier Persoonlijk Artistiek Traject je hierin begeleiden en coachen en weet je definitief tegen het eind van de maand of je wordt toegelaten tot het atelier Persoonlijk Artistiek Tracject of wordt onder gebracht gedurende het volledige academiejaar in een ander atelier vanaf 16 jaar.

In tegenstelling tot het atelier Specialisatie moet je voor het vervolgjaar op het Persoonlijk Artistiek Traject terug gescreend worden.

  Selectie Artistiek Persoonlijk Traject of Specialisatie   

Locatie AHA!-secretariaat

 

Tientjesstraat 4

8530 Harelbeke

056 73 34 05

aha@harelbeke.be

  • Facebook Social Icon

© 2016 Academie Harelbeke Anders!