INITIATIE NIEUWE MEDIA

VOLWASSENEN - 3 LEERJAREN

LOCATIE: AHA!

In dit atelier leggen we twee accenten: enerzijds op de creatie van bewegende beelden en anderzijds op stilstaande digitale beelden.

 
Bij de creatie van bewegende beelden ga je op zoek naar een evenwichtige combinatie tussen beeld en geluid ondersteund door een resem animatietechnieken. Hierbij komen zowel traditionele als experimentele animatietechnieken aan bod en werken we ook rond videokunst en media-installatiekunst. 


Bij de creatie van stilstaande digitale beelden ga je op zoek naar de beste manier om een vorm, een figuur of een kunstwerk digitaal vast te leggen. Dit kan door fotografie of door beeldbewerkingsprogramma’s. Zo kun je daar waar nodig, bijwerken en retoucheren tot het gewenste gevoel bij de kijker overkomt. 
Je leert er je werk presenteren ofwel afdrukklaar ofwel digitaal via portfolio, sociale media, … 


Zelfexpressie en experiment zijn in dit atelier een belangrijk gegeven.

 

We bieden verschillende laagdrempelige en resultaatgerichte lessen aan, met als doel de beginselen van bewegende en digitale beelden onder de knie te krijgen.

 

Kortom in dit volledig uitgerust atelier ontdek je de vele artistieke mogelijkheden van nieuwe media in bewegende & digitale beelden!

 

Voorkennis is niet vereist. 

VOLWASSENEN - 3 LEERJAREN

LOCATIE: AHA!

INITIATIE NIEUWE MEDIA

Dinsdag

18.00 tot 21.30

3de graad volwassenen*

AHA! - Tientjesstraat 4 - Harelbeke

nieuwe media41.jpg

* STUDENTEN DIE REEDS LES HEBBEN GEVOLGD IN 4DE GRAAD OF SPECIALISATIE KUNNEN 'GEEN' INITIATIE ATELIER MEER VOLGEN.