Initiatie Animatiefilm  

NIEUW

VANAF 16 JAAR

leertraject van 2 of 3 jaar

 

“Bewegende beelden 
brengen andere emoties teweeg 
dan statische beelden.“

 

Hoe schrijf je een scenario? Hoe vertaal je dit naar een storyboard? En hoe breng je dit in beeld? In het atelier initiatie animatiefilm ben je op de juiste plaats om te experimenteren en creëren met beeld en geluid, ondersteund door een resem aan animatietechnieken in een volledig uitgerust atelier. 

Wat wil jij vertellen via het bewegend beeld? Hoe druk jij jezelf uit via beweging en geluid? In dit atelier ga je op zoek naar al deze facetten en ligt de nadruk op zelfexpressie. Daarnaast komt ook het werken in groep aan bod, een animatiefilm wordt meestal nooit door één en dezelfde persoon gemaakt. 

 

Er worden verschillende laagdrempelige en resultaatgerichte lessen aangeboden, met als doel de beginselen van de animatie onder de knie te krijgen. Je maakt animaties via verschillende technieken, je bouwt decors en creëert figuranten. De gekozen techniek staat in functie van jouw idee: camera, belichting, geluid en montage. Met verzamelde en zelfgemaakte geluiden ga je op zoek naar interessante manieren om emoties op te roepen. Kortom in dit atelier ontdek je de magie van het bewegende beeld!

Wie of wat houd je tegen? Sluit je aan bij dit atelier. Voorkennis is niet vereist.

LESMOMENTEN

 

LOCATIE AHA!    

•  donderdag    18.00 - 21.30

INKIJK-ATELIERS@HOME

POSTKAART INITIATIE ANIMATIEFILM

Stuur deze postkaart door naar vrienden of familie en nodig hen uit voor een boeiend academiejaar in het atelier Initiatie Animatiefilm.

© 2016 Academie Harelbeke Anders!

Academie Harelbeke Anders! - Tientjesstraat 4  - 8530 Harelbeke - 056 73 34 05 - aha@harelbeke.be