top of page
Beeldenbadjunior1_edited.jpg

  Kunstprikkels@Home   

Kunstprikkels@Home is het nieuwe zusje van Kunst@Home en is een inspirerend platform voor alle AHA! studenten (+ ouders van AHA! studentjes) om van thuis uit artistiek aan de slag te blijven en kunst vanop afstand te beleven.

 

Kunstprikkels@Home richt zich vooral op de kinderen en jeugd (vanaf 6 tot en met 18 jaar), maar ook de volwassen student kan zich hier kostelijk artistiek amuseren via o.a. de link 'Kunst'-tip.

Kunstprikkels@Home is een verzameling aan artistieke opdrachtjes, challenges, filmpjes, zoekopdrachten, kijktips, enz. waaruit iedere student vrijblijvend kan kiezen. Iedere week worden er nieuwe items aan deze pagina toegevoegd. 

 

Hoe werkt Kunstprikkels@Home? Maak je keuze uit onderstaand aanbod (onderverdeeld in leeftijdscategorieën), maak een keuze uit één van de vele kleine foto's en klik daarna op de bijhorende grote foto en krijg alle info over de bijhorende opdracht of beleving.

Kunstprikkels@Home resultaten delen met andere studenten? Wat een fijn idee. Mail je beeldmateriaal naar de directeur via evelien.vangheluwe@harelbeke.be en je ziet je resultaat verschijnen in de Kunst@Home bibliotheek.

  Kunstprikkels@Home - 6 en 7 jaar  

Schatkaart.jpg

Link naar Kunstprikkels 6 en 7 jaar

  Kunstprikkels@Home - 8 t.e.m.12 jaar  

het kunstverhaal.JPG

Link naar Kunstprikkels 8 t.e.m. 12 jaar

  Kunstprikkels@Home - Tieners  

mailart2.png

Link naar Kunstprikkels Tieners

  Kunstprikkels@Home - 'Kunst'-tips (jongeren en volwassenen)  

quelle aventure.JPG

Link naar Kunstprikkels Kunst 'Tips'

bottom of page