VANAF 16 JAAR

 

Beeldende en audiovisuele kunst is er voor iedereen die geboeid is door het fenomeen kunst. Je wordt meegenomen doorheen de geschiedenis en de actualiteit van de beeldende kunst. De maandelijkse museabezoeken geven je de kans om zelf oog in oog te staan met de kunstobjecten. Atelierbezoeken komen eveneens aan bod. 

Vanuit deze ervaring wordt er in het atelier verder gewerkt. De tentoonstelling wordt uitgediept via teksten van kunsthistorici en de kunstenaar wordt in een specifieke context geplaatst. Niet alleen kunststromingen en stilistische vormaanduidingen komen aan bod, ook (kunst)filosofische invalshoeken worden aangereikt. Je leert er naar kunst kijken en proberen de gelaagdheid van kunstwerken te doorgronden. Wie zich verder wil verdiepen kan in de AHA!-ateliers de kunstpraktijk zelf ervaren. Olieverf, assemblage, aquarel, tekenen, hoogdruk,... zullen geen onbekenden meer zijn nadat je deze opleiding hebt voltooid. 

Ben je gebeten door kunst? Wil je samen met geestesgenoten genieten van een tentoonstelling? Reflecteer je graag over kunst of wil je er gewoon meer over weten? Dan is dit atelier echt iets voor jou!

LESMOMENTEN

 

LOCATIE AHA!    

•  donderdag    9.30 - 12.00   +   13.10 - 17.30

  Beeldende & Audiovisuele kunsten  

Locatie AHA!-secretariaat

 

Tientjesstraat 4

8530 Harelbeke

056 73 34 05

aha@harelbeke.be

  • Facebook Social Icon

© 2016 Academie Harelbeke Anders!