KUNSTKOT & DE STUDIO
VANAF 12 T.E.M. 19 JAAR
LOCATIE: AHA!

Kunstkot is het atelier van de jonge artistieke durvers.

 

Het atelier van de jeugd waar artistieke grenzen worden verlegd.

 

Het atelier waar er geen uitdagingen uit de weg worden gegaan en het atelier waar je ‘jezelf’ kan zijn en dat in het bijzijn van je vrienden en vriendinnen.

 

Kunstkot is een uniek concept met een apart en op maat gemaakte begeleiding voor ieder individu.

 

In kunstkot word je artistiek begeleid door een leerkracht/kunstenaar die je wegwijs brengt en op weg helpt in het belopen van je eigen artistieke pad.

 

Doorheen het academiejaar worden er kunststromingen, thema’s en technieken aangesneden waarna je zelf kiest hoe de artistieke beeldende vertaling er zal uitzien.  


Even uniek is het concept ‘de Studio’ dat in het Kunstkot atelier verweven zit. Een concept waarbij de academie bij de doorlichting van het ministerie voor onderwijs een ‘pluim’ heeft gekregen. In ‘de Studio’ wordt de student onder de vorm van een kort workshopmoment meegenomen in één klein onderdeel van de wereld van de beeldende kunsten.

Deze extra’s dragen bij tot een betere artistieke ontwikkeling van de student.

 

De academie beschikt over volledig uitgeruste ateliers en de Kunstkotters kunnen in hun ontwerpproces beroep doen op de mogelijkheden uit deze andere ateliers.


Iedere student heeft een persoonlijk atelierdagboek waar het artistieke traject wordt in opgenomen als leidraad doorheen het ontwerp- en evaluatieproces. 


Mis deze unieke kans niet om in te stappen in een ‘cool en hip’ artistiek project. Iedereen is welkom, instappen kan op eender welke leeftijd en voorkennis is absoluut geen vereiste.

Breng je vrienden of vriendinnen mee en beleef samen het Kunstkot!

VANAF 12 T.E.M. 19 JAAR

LOCATIE: AHA!

KUNSTKOT & DE STUDIO

Woensdag

15.20 tot 18.50

Vrijdag

17.30 tot 21.00

Zaterdag

8.45 tot 12.15

Kies 1 lesmoment uit bovenstaand aanbod

1ste t.e.m. 7de middelbaar (= 3de graad)

AHA! - Tientjesstraat 4 - Harelbeke