VANAF 12 TOT EN MET 18 JAAR

 

Kunstkot is het atelier van de 'teenager'. Het atelier waar je onder begeleiding van de leerkracht/kunstenaar je artistieke ding kan doen. Doorheen het academiejaar worden er kunststromingen, thema's en technieken aangesneden waarna de student zelf kiest hoe de artistieke beeldende vertaling er zal uitzien. De academie beschikt over volledig uitgeruste ateliers en daar bovenop kunnen de Kunstkotters in hun ontwerpproces ook beroep doen op de mogelijkheden uit andere ateliers. Per aangesneden thema/ techniek wordt er een workshopmoment voorzien van waaruit het verdere ontwerpproces verloopt. Het is dan ook belangrijk om op deze kernmomenten aanwezig te zijn. Iedere student heeft een persoonlijk atelierdagboek waar het artistieke traject wordt in opgenomen en is de leidraad doorheen het ontwerp- en evaluatieproces. 

Kies je voor het woensdagnamiddag lesmoment? Dan wordt er nog iets extra's aan toegevoegd. Namelijk 'De studio', een extra atelier met een extra docent die je nog dieper meeneemt in de wereld van de beeldende kunsten. 

Kunstkot is een unieke kans om in te stappen in een ‘'cool'’ artistiek project dat je zeker niet mag missen. Iedereen is welkom en voorkennis is geen vereiste!

Kies een lesmoment uit onderstaand aanbod.

LESMOMENTEN

 

LOCATIE AHA!    
•  woensdag    15.20 - 18.50

•  vrijdag           17.30 - 21.00

•  zaterdag         8.45 - 12.15

  samen op KUNSTKOT met je vrienden  

Locatie AHA!-secretariaat

 

Tientjesstraat 4

8530 Harelbeke

056 73 34 05

aha@harelbeke.be

  • Facebook Social Icon

© 2016 Academie Harelbeke Anders!