top of page
kunstkot.png

Kunstkot & de Studio
1ste tot en met 6de middelbaar

Kunstkot is het atelier voor de jonge artistieke durvers, waar artistieke grenzen worden verlegd. Een atelier vol uitdagingen waar je ‘jezelf’ kan zijn binnen de kunstkotbende.  

Kunstkot is een uniek concept met een apart en op maat gemaakte begeleiding voor ieder individu. In kunstkot word je artistiek begeleid door een leerkracht/kunstenaar die je wegwijs brengt en op weg helpt in het belopen van je eigen artistieke pad. Doorheen het academiejaar worden er kunststromingen, thema’s en technieken aangesneden waarna je zelf kiest hoe de artistieke beeldende vertaling er zal uitzien.  

Even uniek is het concept ‘de Studio’ dat in het Kunstkot atelier verweven zit. Een concept waarbij de academie bij de doorlichting van het ministerie voor onderwijs een ‘pluim’ heeft gekregen. In ‘de Studio’ wordt de student onder de vorm van een kort workshopmoment meegenomen in één klein onderdeel van de wereld van de beeldende kunsten.  

Deze extra’s dragen bij tot een betere artistieke ontwikkeling van de student. Een unieke kans om jezelf als jongere maximaal te ontplooien. Iedereen is welkom, instappen kan op eender welke leeftijd en voorkennis is geen vereiste. Kom alleen of met je vrienden en beleef samen Kunstkot!

PRAKTISCH*
instagram.png

HARELBEKE

15.20 tot 18.50

17.30 tot 21.00

08.45 tot 12.15WOENSDAG

VRIJDAG

ZATERDAG


* kies 1 lesmoment


 

bottom of page