top of page
kunsttijd_1.png

KUNSTTIJD

AANVULLEND ATELIER VANAF 16 JAAR
 

Kunsttijd is het aanvullend atelier op alle ateliers vanaf 16 jaar en zorgt voor inspiratie-, beleving- en leermomenten en geeft hierbij een extra boost aan het reguliere atelier. 


Kunsttijd is ruim te omvatten. Enerzijds is er de docent ‘Kunsttijd’. Zij doceert een reeks kunstlezingen aangevuld met artistieke lezingen door gastdocenten/kunstenaars. Ook atelier- of expobezoeken komen aan bod. De docent richt haar aanbod in volgens een vast jaarprogramma dat bij de start van het nieuwe academiejaar bekend wordt gemaakt. 


Anderzijds worden er een aantal kunstuitstappen door de docenten georganiseerd op basis van interessante expositie(s). Deze uitstappen worden via de atelierdocent doorheen het academiejaar bekend gemaakt.


Kunsttijd moet doorheen een vijf-jarige opleiding minstens 8 maal aan bod komen, wat neerkomt op een gemiddelde van 1 tot 2 kunsttijdactiviteiten per academiejaar. De organisatie en de invulling is vrij te kiezen door de student.


Alle lezingen zijn gratis en binnen het vaste Kunsttijd aanbod wordt er voor een atelier- of expobezoek een kleine reservatiekost van 3 euro aan-gerekend. 


De kostprijs voor uitstappen georganiseerd door een docent is afhankelijk van de bus/treinrit en de toegang tot de expo(s).

PRAKTISCH
Aanvullend atelier
Maak een keuze uit min. 8 activiteiten doorheen je opleiding op de AHA!

AHA! of op locatie buiten de academie.
Volgens de Kunsttijdkalender. 
bottom of page