ORGANISATIE VAN DE LESSEN VANAF 24 MEI
ALGEMEEN

Corona versoepelingen voor het DKO vanaf 24 mei.

 

1. Studentjes onder de 12 jaar mogen terug wekelijks naar de academie.

 

2. Schoolgaande studenten mogen terug het DKO en verschillende hobby's combineren.

 

3. Studenten boven de 12 jaar mogen in grotere groepen les volgen. Onder de voorwaarde dat er 10m² per hoofdelijke student voorzien wordt en dat we een afstand van 1,5 meter tussen de studenten kunnen garanderen.

samen.jpg
ORGANISATIE VAN DE LESSEN ONDER DE 12 JAAR

De studentjes uit de 1ste en 2de graad (= 1ste tot en met 6de leerjaar), mogen vanaf 24 mei weer wekelijks naar de academie komen. De draaiboeken A en B groepen werden geschrapt.

Let wel op: Vanaf 10 jaar blijft het dragen van een mondmasker verplicht! 

ORGANISATIE VAN DE LESSEN BOVEN DE 12 JAAR

Alle ateliers van de 3de graad, 3de graad volwassenen, 4de graad en Specialisatie (= de middelbare graad en de volwassenen) mogen terug wekelijks naar de academie komen vanaf 24 mei.

Voor alle ateliers vervallen de draaiboeken.

Enkel voor het atelier Beeldhouwen en Ruimtelijke kunst werd een draaiboek opgemaakt waarbij de beschikbare ruimte onder de gaanderij als extra werkruimte werd toegevoegd om de 10m²/persoon te garanderen.

 

De studenten waarvoor er zelfstandige lesmomenten werden ingericht kunnen deze indien gewenst nog aanhouden tot het einde van het academiejaar.

BEELDHOUWEN &
RUIMTELIJKE KUNST

Klik op bovenstaande link

WE HOUDEN HET VEILIG OP DE ACADEMIE

Let op! De huidige algemene veiligheidsmaatregelen blijven behouden! 

Verplicht mondmasker vanaf 10 jaar - handen ontsmetten/wassen - afstand houden van elkaar (1,5 meter) - voel je je niet lekker dan blijf je thuis.

 

We hebben het allen tot nu toe veilig kunnen houden op de academie en we zouden dit ook graag zo houden tot het einde van deze pandemie.