top of page
pat.png

Persoonlijk Artistiek Traject
voor volwassenen

Het Persoonlijk Artistiek Traject - PAT - is het atelier dat studenten uitdaagt om vanuit dialoog, interesses, ideeën een eigen uniek oeuvre uit te bouwen. De mentor en medestudenten reizen mee doorheen het proces. 

De opleiding doorloopt een aantal grote fases waarbij de student zelf het tempo en de ambitie kiest. Het traject begint met het ontdekken en uitbouwen van een werkproces door onderzoek en experiment. Via dialoog krijgt de student gaandeweg bewustwording van wat zijn/haar werk inhoudelijk en technisch inhoud. In een volgende fase worden de studenten uitgedaagd om te oefenen met hun werk en om op een gepaste wijze te tonen en te verwoorden aan publiek.

Het doel is om na het doorlopen van dit atelier een stabiel kunstenaarschap uitgebouwd te hebben waarbij de student op zelfstandige basis verder kan.

Om hun oeuvre maximaal te kunnen ontplooien krijgen studenten de kans om beroep te doen op de werking van andere vakateliers en docenten.

Om de persoonlijke werking van dit atelier te kunnen garanderen worden 4 studenten per academiejaar toegelaten. De toelating tot het atelier verloopt via een intake gesprek. Alle info is terug te vinden op de AHA!-website of te verkrijgen via het AHA!-secretariaat. 

PRAKTISCH
5 jarige opleiding
+ 2 jaar specialisatie
 

HARELBEKE

18.00 tot 21.30

18.00 tot 21.30WOENSDAG

DONDERDAG
 

Spreekmoment 1ste jaars op donderdag
instagram.png
bottom of page