top of page
PRAKTISCH
5 jarige opleiding
+ 2 jaar specialisatie

 

HARELBEKE

13.30 tot 17.00

18.00 tot 21.30DINSDAG

DONDERDAG


2 lesmomenten


 

projectatelier.png

Projectatelier
vanaf 16 jaar en 
volwassenen

Het Projectatelier – of ook wel het atelier Mixed Media genoemd – bevat een ruime waaier aan mogelijkheden. Het is een dynamisch experimenteel atelier waar de student uiteenlopende projecten kan realiseren, zonder enige vorm van voorkennis.  

 

Via de veelzijdige aanpak streeft men naar persoonlijk werk. Het kan resulteren in een vlak of ruimtelijk werk, een assemblage of een installatie. Daarbij speelt de keuze aan materiaal een belangrijke rol, zo leert de student materialen gebruiken, hergebruiken en verwerken met aandacht voor vind -en recuperatiematerialen.    

                                            

Het atelier laat enerzijds traditionele technieken zoals fresco en encoustiek ontdekken en anderzijds ook hedendaagse technieken zoals collages, schildertechnieken, gietharsen, papierporselein, afdruk-technieken, assembleren, verwerken van organische materialen, initiatie glastechnieken, enz. 

De studenten vinden op een experimentele wijze, doorheen deze uitgebreide waaier aan mogelijkheden, een zoekproces in materie, compositie, inhoud en context. Met als uiteindelijk doel het creëren van een eigen beeldtaal.

instagram.png
bottom of page