top of page

2° INKIJK

11/06 t.e.m. 30/08

De Academie Harelbeke Anders! nodigt je graag uit om een bezoekje te brengen aan de expo 'Inkijk' in de bibliotheek van Harelbeke.

 

Met werk van AHA!-studenten uit de ateliers Glaskunst, Projectatelier en Grafiekkunst.

 

Ontdek de fascinerende wereld van artistieke uitdagingen en realisaties tijdens de tentoonstelling "Inkijk"!

 

Stap binnen in de betoverende ateliers van Glaskunst, Grafiekkunst en Projectalier en laat je meevoeren naar een wereld vol kunstzinnige verrassingen.

 

"Inkijk" biedt meer dan alleen maar een opstelling aan kunstwerken. Het is een unieke kans om het proces achter de kunstwerken en deze iets wat minder gekende ateliers te ontdekken.

 

Van glasfusen & vormsmelten tot het intrigerende spel van grafische technieken en de creatieve chaos van het projectatelier, elk atelier heeft zijn eigen verhaal te vertellen.

 

Laat je inspireren door de passie en de verbeeldingskracht van de volwassen AHA!-studenten en ontdek de geheimen achter hun creatieve proces en zie hoe hun ideeën tot leven komen in prachtige kunstwerken.

 

Mis deze unieke inkijk niet. Kom langs op de expositie "Inkijk" en laat je verwonderen door de magie van het atelierleven. We verwelkomen je graag in de bibliotheek van Harelbeke.


PRAKTISCH

Van 11 juni tot en met 30 augustus
Tijdens de openingstijden van de bibliotheek van Harelbeke: https://harelbeke.bibliotheek.be/adres-en-openingsuren
Bibliotheek Harelbeke – Eilandstraat 6 – 8530 Harelbeke

bottom of page