SELECTIEPROCEDURES 2022-2023

In sommige ateliers kan je je niet zomaar inschrijven wegens een selectieprocedure.

Hieronder kan je de ateliers en hun selectieprocedures terug vinden.

 

Aanmelden voor deze ateliers verloopt via het AHA!-secretariaat op: aha@harelbeke.be of via 056 733 405.

Castle

PERSOONLIJK ARTISTIEK TRAJECT

De selectie is op afspraak. Potentiële studenten kunnen een afspraak (een uur en dag) inboeken op het AHA! secretariaat op 1 van de 2 voorziene selectiedagen. Donderdag 9 juni '22 en dinsdag 28 juni '22 werden hiervoor beschikbaar besteld.

Na 28 juni '22 kan je je nog aanmelden via het AHA!-secretariaat tot 8 september '22 tenzij het atelier op dat moment reeds volzet is. Na 8 september is het niet meer mogelijk om je aan te melden. 

Download hier de selectieprocedure PAT:

SPECIALISATIE

Indien je je kandidaat wenst te stellen voor Specialisatie moet je je aanmelden via het AHA!-secretariaat voor 25 juni '22 (1ste jaar Specialisatie) en voor 29 juni '22 (2de jaar Specialisatie). Na deze datum is het niet meer mogelijk om je aan te melden.

Download hier de selectieprocedure Specialisatie:

PAT
Castle
SPECIALISATIE

SELECTIEPROCEDURE

LEVEND MODEL

Indien je je kandidaat wenst te stellen voor Levend model moet je je aanmelden via het AHA!-secretariaat voor donderdag 29 september '22. Na deze datum is het niet meer mogelijk om je aan te melden.

Opgelet! Wacht niet te lang, éénmaal de klascapaciteit werd bereikt is het atelier volzet.

Download hier de selectieprocedure Levend Model:

 

SELECTIEPROCEDURE

ZEN ATELIER

Indien je je kandidaat wenst te stellen voor het ZEN atelier moet je je aanmelden via het AHA!-secretariaat. De inschrijvingen lopen tot en met 30 september maar gezien er maar 6 plaatsjes vrij zijn in het atelier meld je je best zo snel mogelijk aan. De inschrijvingen starten reeds op woensdag 4 mei '22.

Download hier de selectieprocedure voor het ZEN atelier:

LEVEND MODEL
Castle
ZEN ATELIER