VANAF 16 JAAR

leertraject van 5 jaar

 

“Vrijwel elke beeldende reis begint 
op een blad papier, 
met een lijn kom je al heel ver.“

Kijken. Een teken achterlaten. Vertrekkende van een lijn, vorm, toon, kleur, diepte, gevoel, illusie creëren. Eindeloos veel mogelijkheden met allerlei materialen. 

Tekenen is de meest directe beeldscheppende vorm. Haar volkomen vrijheid, haar autonomie, haar creatieve betekenis, haar communicatieve waarde, haar geestelijke geconcentreerdheid dankt de tekening aan de uiterste eenvoud van haar uitdrukkingsmiddel: de lijn. Met die lijn wordt de vorm van het object omschreven. Schaduwen en toonwaarden worden toegevoegd door arceren en wassen. Het karakter van de tekening hangt in grote mate af van het materiaal en de manier van tekenen. Doorheen de opleiding maak je kennis met een brede waaier aan technische mogelijkheden. Belangrijk is het aanleren van de basis voor de opbouw van een tekening.   

 

Naast het stilleven en het landschap staat het menselijk lichaam centraal. Via model- en portret wordt deze in al haar facetten belicht.

Maak je keuze uit één of twee lesmomenten uit onderstaand aanbod.

LESMOMENTEN

 

LOCATIE AHA!    

•  dinsdag        13.30 - 17.00
•  woensdag    18.00 - 21.30
•  zaterdag         8.45 - 12.15
 + aanvullend atelier Kunsttijd

INKIJK-ATELIERS@HOME

KUNST@HOME

off the road.JPG
Klik op de afbeelding om de website 'Off the road' te bezoeken. Klik door op de verschillende opdrachten om de onderliggende websites te bezoeken.

DE VIRTUELE EINDEJAAREXPO

ATELIER TEKENKUNST

 Tekenkunst  

Locatie AHA!-secretariaat

 

Tientjesstraat 4

8530 Harelbeke

056 73 34 05

aha@harelbeke.be

  • Facebook Social Icon

© 2016 Academie Harelbeke Anders!