top of page

VISIE ACADEMIE HARELBEKE ANDERS!

ARTISTIEKE PERSOONLIJKHEID

Binnen ons aanbod staat het creatief persoonlijk proces voorop.

Onze leerkracht is ‘de coach’ die mee stapt in deze uitdagende en verrijkende zoektocht naar artistieke persoonlijkheid.

Studenten volgen een op maat geschreven graadplan en worden aangemoedigd om vrij te bewegen volgens hun eigen verlangens en ambities. Ze worden gestimuleerd om in dialoog te gaan met medestudenten, andere ateliers en coaches.

Onze studenten zijn kunstenaars die niet alleen binnen de ateliers actief zijn, maar ook daarbuiten de kunstwereld verkennen en hun rol daarin begrijpen.

We moedigen hen aan om te praten met medestudenten, andere ateliers en coaches, zowel via hun kunstwerken als informele gesprekken in onze ontmoetingsruimte en via exposities.

 

VOOR IEDEREEN

 

Iedereen is welkom in onze academie. We streven naar open en vriendelijk contact, waarbij respect en zorgzaamheid centraal staan. Om het welzijn en de betrokkenheid van iedereen te vergroten.

Ons aanbod beeldende kunsten staat open voor iedereen. Via individuele begeleiding ontdek je als student je ‘Unieke ik’.  

Ons zorgbeleid maakt kunst toegankelijk, ook als het niet vanzelfsprekend lijkt.  

Onze focus reikt verder dan de AHA!-student. We streven naar een bredere maatschappelijke impact en organiseren tal van gratis projecten.

Met externe partners bouwen we duurzame relaties op en brengen kunst naar diverse doelgroepen. 

 

GROENE ACADEMIE

AHA! is een natuurvriendelijke academie waar we houden van kunst, mensen en de natuur.

In onze mooie tuin voelen allerlei dieren zich thuis.

We streven naar een gezonde omgeving in de ateliers, gebruiken zonne-energie en regenwater, sorteren, recycleren en composteren.

We kiezen voor herbruikbare en betaalbare materialen, doen digitale promotie en moedigen gezonde voeding aan.

Met toegankelijke projecten willen we onze visie delen en anderen inspireren. 

 

 

 

bottom of page